Gakusen Toshi Asterisk | Türkçe Altyazılı İndir


Gakusen Toshi Asterisk KONUSU: 
Gakusen Toshi Asterisk - Su üzerinde bulun Akademi Şehri, Rikka(Asterisk) "Yıldız Savaşları" denilen eğlenceli düelloların geçtiği bir okuldur. Ancak bu Akademide kızların ve erkeklerin üstünlüğü belirleyen "Egemenlik Savaşı" yapılmaktadır. Bu savaşta erkekler ve kızlar kendi silahlarını(Ekipman) kullanarak birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışırlar, bunlardan biride Amagiri Ayato'dur. Ayato, Öğrenci Konseyi Başkanı Claudia'nın özel davetiyle bu akademiye giriş yapar ve geldiği gün "Taçalevi Cadısı" ile savaşmak zorunda kalır. En Büyük Akademi Savaşı Eğlencesi Burada Başlıyor!

Anime Sevenler'in Yorumları
Bazı kısımlar çok klişe zaten anime genel olarak pek özgün bir anime değil. Hep tahmin edebileceğiniz ve benzerlerini tonla bulabileceğiniz tipik olaylar var ama çok kötü de değildi. Vakit doldurmak için izleyebilirsiniz.

Genel olarak fena değil denebilecek bir anime. Ecchi kategorisindeki animelere bakarken dikkatimi çekti o yüzden izledim. Gerçi ecchi için izlenecek bir anime değilmiş. Daha çok fantastik bilim kurgu için izlenir. Çokça kapışma sahnesi var ve bu sahneler bol efektli olunca, yüksek aksiyon ile beraber güzel bir seyir keyfi sunuyor. Geniş hissettiren bir senaryoya sahip. Ortam da aynı şekilde geniş hissettiriyor. Biraz gereksiz bir genişlik olduğu bile söylenebilir. Neyse, sıkılmadan izlenebilecek bir anime.

Tam olarak ne eksik ne fazla çerezlik bir anime. Sıradan konu ve işlenişi var ama izleyecek bir şey bulmadıysanız izleyebilirsiniz. Çok beğenilmiş kesin güzeldir diye düşünüp izleyecekseniz çok tavsiye etmiyorum.

Gakusen Toshi Asterisk BİLGİLER
MAL Puanı: 6.85 / 10
İngilizce İsmi: The Asterisk War
Tür: Fantastik, Aksiyon, Romantizm, Okul, Bilim Kurgu,
Harem, Doğaüstü Güçler, Komedi, Ecchi
Çıkış Tarihi: 2015
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 23 dk.
Altyazı: Türkçe

Gakusen Toshi Asterisk Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Gakusen Toshi Asterisk''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...