One Punch Man | Türkçe Altyazılı İndir


One Punch Man KONUSU: 
One Punch Man - Bu seri cansız duruşu, kel kafası ve de hiç de etkileyici olmayıp her tarafından sıradanlık fışkıran Saitama adındaki genç hakkında. Ne var ki sıradan görünüşünün altında sıradan problemler yatmamakta. İşin aslında kendine zorlu rakipler arayan süper bir kahraman o! Asıl sorun işte burada ortaya çıkıyor. Ne zaman umut vadedebilecek bir rakip ortaya çıksa tek yumrukla amele sümüğü gibi yere yapıştırıyor. Acaba Saitama sonunda kendisine meydan okuyabilecek kötü birisini bulabilecek midir? Meydan okumak için yeni kötüler ararken ki Saitama'nın kolay ve komik zaferlerini sakın ola kaçırmayın!

Anime Sevenler'in Yorumları
Anlatıldığı kadar güzel bir anime. Parodi animesi olduğu için komedisi çok iyi. Ana karakter olan Saitama zaten aşırı güçlü. Genos ve Sonic karakterleri bayağı sevilesi karakterler. Saitama ve Genos'un ilişkisini beğeniyorum. Çizimleri ve müzikleri gayet iyi. Her şey tam da animenin atmosferine uygun yapılmış. Bu animede süper kahramanlık olayıyla ve klişe shounenlerle ölümüne dalga geçildiğini düşünüyorum. Eğlencesi ve verdiği zevki doruklarda. Kesinlikle izlemenizi öneririm.

Eğlenceli bir şeyler izlemek isteyen herkesin izlemesi gereken bir animedir.

Her bölüm birbirinden güzeldi, kesinlikle izlenmesi gerekilen bir anime. Her bölümü en az iki kez izledim ve her seferinde hayran kaldım. Dövüş sahneleri ve çizimleri çok kaliteli yapılmış. Her yönüyle mükemmel ötesi bir anime olmuş.

One Punch Man BİLGİLER
MAL Puanı: 8.52 / 10
İngilizce İsmi: One Punch Man
Tür: Aksiyon, Parodi, Bilim Kurgu, Süper Güçler, Doğaüstü Güçler, Seinen, Komedi
Çıkış Tarihi: 2015
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

One Punch Man Türkçe Altyazılı İNDİR

[''One Punch Man''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...