91 Days | Türkçe Altyazılı İndir


91 Days KONUSU: 
91 Days - Hikayemiz Amerika'nın Lawless şehrinde, İçki Yasağı'nın yürürlükte olduğu 1920'li yıllarda geçiyor. Baş karakterlerimizden olan Avilio, Vanetti mafyasına katılmak üzere bu şehre gelir. Ancak aklında farklı planları bulunan kahramanımızın esas amacı, daha önce bu grubun içerisinde yer almış olanlardan ailesini öldürenleri bulmak ve onlardan intikam almaktır.

Anime Sevenler'in Yorumları
O kadar harika bir hikayesi, bir o kadar da sağlam bir işleyişi vardı. Ben izlerken aşırı farklı bir dünyaya gittim ve karakterlerde inanılmazdı. Finali açık uçluydu, gözlerim dolmadı değil. Aşırı sağlam bir animeydi gerçekten kesinlikle izlenmeli. Muazzam ya etkisinden çıkmam uzun sürer.

Bu anime kesinlikle daha iyi bir puanı hak ediyor. Gerçekten çok güzel ve bir şeyler katan bir anime. Her bölüm duygu değişimi yaşattı, bazen gerildim, bazen güldüm, bazen ağladım. Tek kelimeyle müthiş.

Ben kolay kolay ağlayan biri değilim ama bu animede baya bi ağladım. Çok marjinal bir konusu yok ama konusunu bu kadar iyi işleyen, seyirciye duyguları bu kadar iyi yansıtan eserler artık çok sık bulunmuyor. Karakterler mutlak kötülük ya da mutlak iyilik üzerine inşa edilmemiş, gerçek hayattaki gibi herkesin iyi ve kötü yanlarını gösterip insanı o büyük boşluğa düşürüyorlar. Her duyguyu derine işlemişler, kendisi artık en sevdiğim animelerden biri oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

91 Days BİLGİLER
MAL Puanı: 7.83 / 10
İngilizce İsmi: 91 Days
Tür: Tarihi, Aksiyon, Dram
Çıkış Tarihi: 2016
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

91 Days Türkçe Altyazılı İNDİR

[''91 Days''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...