Vanitas no Karte | Türkçe Altyazılı İndir


Vanitas no Karte KONUSU: 
Vanitas no Karte - Bir zamanlar kendi türünün bile nefret ettiği Vanitas adında bir vampir yaşardı. Mavi bir dolunay altında doğmuş ve kıpkırmızı bir gecede yükseldi. Korkulan ve yalnız biri olarak bir gün tüm vampirlerden intikam almak için "Vanitas'ın Kitabı" isimli büyü kitabını yazdı. rn Vanitas no Carte 19. yüzyıl Paris'inde tek hedefi Vanitas'ın Kitabı olan Noe isimli genç yolcunun hikayesi ile başlıyor. Beklenmedik bir vapir saldırısı bu konuda uzmanlaşmış ve sürpriz bir şekilde insan olan esrarengiz doktor Vanitas ile karşılaşmasına sebep olur. Hem efsanedeki ismi hem de büyü kitabını miras alan gizemli doktor, kitabı hastalarını iyileştirmek için kullanmaktadır. Fakat bu kibar tavrının ardında çok da tekin olmayan bir şeyler vardır.

Anime Sevenler'in Yorumları
Benim en sevdiğim manga olan Pandora Hearts'ın mangakası Jun Mochizuki'nin en güzel eserlerinden birisi. Animenin çizimlerini gerçekten çok beğendim. Tabii ki mangaya göre sönük kalıyor ama yine de iyiydi. Yuki Kajiura tarafından bestelenen animede kullanılan müziklerde gerçekten hoşuma gitti. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim!

Fazla uzatmadan komedi, gizem, romantizm ve az da olsa aksiyon barındıran şahane keyifli bir anime. İzlerken zaman su gibi akıp gidiyor.

Sanırım uzun zamandır izlerken en keyif aldığım anime. Hikayeyi ve olay örgüsünü çok iyi işlemişler. Animenin karakterleri, müzikleri, çizimleri hepsi muhteşem olmuş. İzlerken normalin aksine atladığım her saniye boşa gidecekmiş gibi hissettirdi. Genel olarak benim açımdan izlemesi oldukça güzeldi.

Vanitas no Karte BİLGİLER
MAL Puanı: 7.91 / 10
İngilizce İsmi: The Case Study of Vanitas
Tür: Doğaüstü Güçler
Çıkış Tarihi: 2021
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 23 dk.
Altyazı: Türkçe

Vanitas no Karte Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Vanitas no Karte''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...