Inuyashiki | Türkçe Altyazılı İndir


Inuyashiki KONUSU: 
Inuyashiki - Inuyashiki Ichirou, çok şanssız birisi. Daha sadece 58 yaşındayken, yaşlı görünüşü yüzünden çokça çevresindeki dünya tarafından acınası bir yaşlı adam olarak bakıldı ve desteklemek için yaptığı onca şeye rağmen sürekli ailesi tarafından umursanmadı ve bolca saygsızlık gördü. Bunca şeyin üstüne, bir de doktoru onun kanser olduğunu ve bu dünyada çok az zamanının kaldığını açıkladı. İşler daha da kötü gidemezken, kör edici bir ışık gökyüzünü yardı ve tam Ichirou'nun durduğu yere düştü. Sonrasında uyandığında kendini sağ salim buldu, ama çok geçmeden kendi hakkında... değişik bir şeyler olduğunu farketmeye başladı. Ancak, anlaşıldı ki bu yeni, tuhaf değişimler yaşamın akışına dönmesi için tam da gereken şeylerdi ve şimdi öyle görünüyor ki onu daha önce hiç tadamadığı saygıya layık bir kahraman olmasını hiçbir şey engelleyemez. Tabii eğer ortada aynı değişimlere sahip biri olmasaydı.

Anime Sevenler'in Yorumları
Animeyi bitirdim ve bence ortalama bir animeydi. Potansiyeli var ama çok iyi işlenmemiş, hikayede açıklanmayan bazı şeyler vardı ve mantık hataları da çok fazlaydı ama bir şekilde kendini izlettiriyor, sıkıcı bir anime değil. Ayrıca ana karakteri yaşlı diye izlemek istemeyen olabilir ama hikaye ana karakterin üzerinden ilerlemiyor, iyi ve kötüyü temsil eden iki ana karakterimiz var diyebiliriz. Son olarak bazı yerlerde üç boyutlu çizimler ve animasyonlar kullanılmış, herkesin seveceği bir durum değil ama zamanla alışılıyor, benim için problem olmadı. Fazla beklentiye girmeden izlerseniz beğenirsiniz.

Bu anime, izlediklerimin arasında en garibiydi. Çocuğa beş saniye bakınca kurşun yiyorsunuz.

Animeyi tek oturuşta bitirdim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki asla vaktinize yazık olmayacak. Belki animasyonlarını beğenmeyebilirsiniz ama izledikçe alışıyorsunuz. Kesinlikle animeye göz atmanızı tavsiye ederim.

Inuyashiki BİLGİLER
MAL Puanı: 7.67 / 10
İngilizce İsmi: Inuyashiki: Last Hero
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Psikolojik, Seinen, Dram
Çıkış Tarihi: 2017
Bölüm Sayısı: 11
Süre: Bölüm Başı 22 dk.
Altyazı: Türkçe

Inuyashiki Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Inuyashiki''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...