Quanzhi Gaoshou | Türkçe Altyazılı İndir


Quanzhi Gaoshou KONUSU: 
Quanzhi Gaoshou - Glory isimli online oyunda Ye Xiu profesyonel oyuncular arasındadır. Ne var ki çeşitli sebeplerden ötürü takımdan atılır. Profesyonel oyuncular sahnesinden inmesinden sonra ise internet kafede bir iş bulur. Glory oyununun 10. sunucusu açıldığı vakit kendisini bir kez daha oyuna atar. 10 yıllık tecrübe ve yaşadıkları ile zirveye giden yolu tekrar adımlıyordur.

Anime Sevenler'in Yorumları
Konusunu görüp animenin Çince olduğunu bilmeden izlemeye başladım. Başta biraz garip gelse de sonrasında çok sardığını gördüm. Ana karakter aslında çok zeki ayrıca oyunun içinde çok soğuk kanlı. Bunun dışında oynadığımız bir oyunda yeni sunucu açılması nedir herkes çok iyi bilir. Açılacak sunucu için hazırlık yapılır ve sunucunun en iyisi olmaya söz verilir. İzlerken bu duyguyu sunucu açılır açılmaz direk hissettim. Ana karakterin burada takımındaki oyuncuları itina ile seçmesi daha bir güzeldi. Karakterlerin olaya dahil olması aceleye getirilmemişti. İlk Bölümlerde görüntü kalitesi olarak bir boğukluk gözüme çarpsa da sonrasında o da düzeldi. Müzikler de bana göre muhteşem diyemesem de güzel sınıfına girebilecek nitelikteydi. Bazı karakterlerin çok konuşması renk katmış. Son zamanlarda japon anime dünyasında fan servicenin ne kadar ön planda olduğunu biliyoruz ama bu animede fan service gibi bir olay yok. Tamamen anime konusu itibariyle kendisini yansıtıyor. Başta güçsüz olup sonradan power-up alan bir ana karakter değil de zaten başından beri güçlü olan bir ana karakter istiyorsanız size uyan bir anime diyebilirim. Dil Konusu sizin için çok problem değilse izlemenizi öneririm.

Bu animeden sonra çin animelerine karşı ön yargım kırıldı. Konusu çok ön planda olmasa da karakterler ve türünün oyun olması izlettirdi.

Japon oyun animeleriyle kıyaslayanların büyük yanılgı içerisinde olduklarını düşünüyorum, bu anime herhangi aşırı fantezi bir oyunun içinde hayatta kalma, başka bir evrene sürüklenme veya süper teknoloji üzerine yapılmış bir anime değil. Profesyonel bilgisayar oyuncularını konu alan onların oyun oynarken aldıkları hazzı ve hayatlarını konu alan bir anime o yüzden başka tür animelerle kıyaslama yapmak doğru değil. Anime yorumuma gelecek olursak gayet güzeldi tavsiye ederim.

Quanzhi Gaoshou BİLGİLER
MAL Puanı: 7.93 / 10
İngilizce İsmi: The King's Avatar
Tür: Oyun, Aksiyon
Çıkış Tarihi: 2017
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Quanzhi Gaoshou Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Quanzhi Gaoshou''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...