Darwin's Game | Türkçe Altyazılı İndir


Darwin's Game KONUSU: 
Darwins's Game - Sıradan bir lise öğrencisi olan Kaname Sudou, Darwin's Game isimli gizemli bir mobil oyuna davet alır. Kaçış şansı olmayan ve bahsin yaşam ya da ölüm olduğu bu sosyal oyuna olan dahil olan Kaname, hayatta kalmayı başarabilecek midir?

Anime Sevenler'in Yorumları
Sosyal platformlardan bir şekilde trailerine rastlamıştım bu animenin. Aşırı fevkalade duruyordu ama bitmesi biraz zaman aldı herhalde. Bittiğini görür görmez yumuldum animeye...Yüksek beklentimi fazlasıyla karşıladı arkadaşlar. Tek üzüldüğüm yanı sadece 11 bölüm olması. Baz aldığı konu sayesinde rahatça 50-60 veya daha fazla bölüm bile sürebilirdi bu anime. Finali güzeldi ancak serinin bittiğine dair bir mesaj almadık. Aksine başka bir olay ile devam ediyor...
''Gizem'' tagı pek yakışmıyor çünkü sadece 1-2 bölümde var. Çok gizem içerdiğini söyleyemem. Aksiyon zaten fazlasıyla var her bölüm ayrı bir olay ayrı bir heyecan. Başka bir husus çizimleri. 2020 yılına göre ortalama bir kalitede çizimleri var lakin konu işlenişi ve akıcılığı sayesinde çok da gözünüze batmıyor çizimleri. Romantizm az buz var olmakla beraber ana karakterimiz Kaname bölüm ilerledikçe güçlenmeye devam ediyor. Fazla bir eksiği yok arkadaşlar animenin. Zaten konu işlenişinde bir sıkıntı olmayınca serinin sonuna geldiğinizi dahi anlamıyorsunuz. İzleyecek olan arkadaşlara iyi seyirler diliyorum.

Animeye başlamadan önce gördüğüm neredeyse her yorum animeyi gömüyordu o yüzden başlamama kararı almıştım dün can sıkıntısından ilk bölüme bir bakayım dedim 40 dakika nasıl geçti anlamadım sürükleyicilik ve konu bakımından güzel çizim kaliteli ama renkler biraz sönük gözüküyor onun dışında ana karakter tam istediğim gibiydi ne çok güçlü ne çok güçsüz canımı sıkan bazı noktalar oldu ama spoilera girer bence 2020'nin en iyi animesi budur.

Hayatta kalma konseptine dayalı, gizemli ve ölümcül bir oyun animesi. Bayağı bol aksiyonlu ve kanlı olarak işleniyor. Aksiyon sahnelerindeki ses efektleri özellikle hoşuma gitti. Ana karakter güçlü sayılır. İç ses tarzında çok fazla konuşması sinirimi bozsa da ve bazen biraz korkak olsa da bu en azından gerçekçi durmuş ve kriz anlarından şansının da yardımıyla kurtulması fena değildi. Klasik ve ortalama bir ana karakter. Animenin sanki aceleye gelmişcesine hızlı işlenmesi bazı ayrıntıları atlamış. Yine de giriş, gelişme ve sonuç bağlamında anime iyi işlendi. En azından yarıda bölmeyip güzel bir sezon finali yaptılar. Genel olarak ortalamanın biraz üzeri beğendiğim bir anime oldu.

Darwin's Game BİLGİLER
MAL Puanı: 7.41 / 10
İngilizce İsmi: Darwin's Game
Tür: Aksiyon, Shounen, Gizem
Çıkış Tarihi: 2020
Bölüm Sayısı: 11
Süre: Bölüm Başı 26 dk.
Altyazı: Türkçe

Darwin's Game Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Darwin's Game''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...