Jujutsu Kaisen | Türkçe Altyazılı İndir


Jujutsu Kaisen KONUSU: 
Jujutsu Kaisen - Bir çocuk… “doğru ölüm” için savaşır. Zorluklar, pişmanlık ve utanç... İnsanların hissettiği olumsuz duygular günlük hayatımızda gizlenen lanetlere dönüşür. Lanetler tüm dünyaya yayılır; insanları korkunç bir talihsizliğe, hatta ölüme götürebilir. Dahası, lanetler yalnızca başka bir lanetle defedilebilir. Itadori Yuji sıradan bir lise hayatı yaşamakla birlikte çok büyük bir fiziksel güce sahiptir. Bir gün, lanetlerce saldırıya uğrayan bir arkadaşını kurtarmak için İki Yüzlü Hayalet’in parmağını yer ve laneti kendi ruhuna alır. Artık İki Yüzlü Hayalet ile aynı bedeni paylaşmaktadır. Büyücülerin en güçlüsü olan Gojo Satoru’nun yönlendirmesiyle, lanetlerle savaşan bir organizasyon olan Tokyo Büyükşehir Teknik Büyücülük Lisesi’ne kabul edilir. Böylece, bir laneti def etmek için lanete dönüşen çocuğun kahramanlık masalı; asla geri dönemeyeceği hayatı başlar.

Anime Sevenler'in Yorumları
Animeyi sürekli başka animelerle karşılaştıranlar olmuş. Öncelikle shounen yapımların hepsinin birbirine benzer yanları olduğunu bu yüzden aşırı özgün bir konu beklememeniz gerektiğini söylemek istiyorum. İkinci olarak animasyon kalitesi olsun, dövüş sahneleri olsun oldukça başarılı buluyorum. Favori animelerime girmesinde karakterleri de büyük bir etkiye sahip ayrıca mizah da var yani eğlenceli bir anime. Gereksiz fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Aynı zamanda mangasını da okudum ve işler ileride iyice ilginçleşecek. Şans vermeniz gereken bir anime.

Çoğu animeler de bulunan cinsiyetçiliğin yanı sıra kadın karakterlere önem veren bir anime izlemek gerçekten çok hoşuma gitti. Narin, kırılgan, güçsüz kadın karakterler görmekten gerçekten gına gelmişti.

Hiçbir şekilde benim beklentilerimi karşılamadı. Tüm iyi ve kötü özelliklerini söyleyeceğim, biraz karışık bir yorum olabilir. Öncelikle karakterler çok iyi yazılmış, neredeyse sevmediğim hiç bir karakter yok. Müzikleri çok hoş, animasyonu ve dövüşleri de harika olmuş. Konusu da yarısına kadar güzeldi ama yarısından sonra çok sıkıyor. Bölümler dolu dolu olmasına rağmen izlerken hiç önemli olay olmamış gibi hissettiriyor ve komediye de çok fazla yönelmişler. Genellikle güldürmeyen ve can sıkıcı bir mizahı var. Olaylar çok hızlı ilerliyor ve bu yüzden de hiç bir duyguyu hissettiremiyor.

Jujutsu Kaisen BİLGİLER
MAL Puanı: 8.72 / 10
İngilizce İsmi: Jujutsu Kaisen (TV)
Tür: Aksiyon, Okul, Shounen, Doğaüstü Güçler, Şeytanlar
Çıkış Tarihi: 2020
Bölüm Sayısı: 24
Süre: Bölüm Başı 23 dk.
Altyazı: Türkçe

Jujutsu Kaisen Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Jujutsu Kaisen''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...