Goblin Slayer | Türkçe Altyazılı İndir


Goblin Slayer KONUSU: 
Goblin Slayer - “Dünyayı kurtardığım falan yok. Sadece goblinleri gebertiyorum.” Ön saflarda bir loncada sadece goblinleri avlayarak Gümüş-Seviyeye ulaşan Goblin Avcısı, önceleri tek başına avlansa da, ilk görevinde takımıyla birlikte öldürülmek üzereyken kurtardığı bir rahibe ile görevlere gitmeye başlar. Goblin Avcısı, goblinleri öldürmek için her türlü yöntemi kullanmaktadır. Daha sonra Goblin Avcısı ile Rahibenin ekibine Elf Okçu, Cüce Şaman ve Kertenkele Keşiş katılır. Goblin Avcısı ve ekibi gelen tüm goblin öldürme görevlerini üstlenirler.​

Anime Sevenler'in Yorumları
Mükemmel bir animeydi. Gereksiz power-up yok, dünyayı kurtarmak yok sadece kesip biçmek var. Böyle keyif vereceğini düşünmemiştim. Kararsızsanız hemen izlemeye başlayın, kesinlikle pişman olmazsınız.

Düşündüğümden çok daha sağlam çıktı. İzlemenizi tavsiye ederim.

Bu tarz çok anime izledim ve aralarında en beğendiğim bu oldu. Hikayesi çok hoşuma gitti ve işlenişi de çok güzeldi. Konudan sapmadan düzgün bir şekilde ilerliyor ve sıkılmadan izliyorsunuz. Olaylar çok gerçekçi işlenmiş. Canavarlarlarla savaşırken ki savaş sahneleri çok iyiydi.

Goblin Slayer BİLGİLER
MAL Puanı: 7.43 / 10
İngilizce İsmi: Goblin Slayer
Tür: Fantastik, Aksiyon, Macera
Çıkış Tarihi: 2018
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 23 dk.
Altyazı: Türkçe

Goblin Slayer Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Goblin Slayer''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...