Grand Blue | Türkçe Altyazılı İndir


Grand Blue KONUSU: 
Grand Blue - Deniz kenarı bir kasaba olan İzu'nun okyanus dalgaları ve parıldayan güneş ışınları arasında, İori Kitahara İzu Üniversitesi'nde ilk yılına başlıyordu. Amcasının dalış dükkanı olan Grand Blue'ya taşınırken güzel kızlar ve iyi arkadaşlarla dolu üniversite hayatına adım atmayı bekliyordu.rnAma işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Dükkana adımını atarken gürültülü ve ondan 2 yaş büyük olan insanlar ile karşılaşır ve zorla onların alkolik aktivitelerine dahil olur. Başlangıçta istemese de, Iori çabucak onların aktivitelerine dahil olur. Ancak bu davranışı, çok yanlış zamanda içeriye giren kuzeni Chisa Kotegawa tarafından hor görülmesine neden olur. Kararlı olan Iori, hala hayalindeki üniversite hayatına kavuşmayı umuyor, ama işler bu sefer yolunda gidecek mi, yoksa tekrar sarpa mı saracak?

Anime Sevenler'in Yorumları
Arkadaşlar alın benden size realist bir yorum. Yorumdakilerin abarttığı kadar her bölüm, her dakika gülmezsiniz. Ama mutlaka güldüren ya da en fazla tebessüm ettiren bir sürü sahne içeriyor. Karakterler aşırı sıcak ve olaylar da çok absürt derecede güzel. Özeneceğiniz bir arkadaşlık ortamı ve hayat var. Romantizm bekliyorsanız yanlış adres. Ucundan koklatıyorlar ama hiç girmiyorlar bile. Bu da animenin güzel olaylarından bence. Genel olarak bel altı espriler dönüyor ve normalde sadece bu tür esprilerin döndüğü animeleri sevmem ama bu animede ki yüz ifadeleri ve espriler bir ayrı güzel. Benim için Dünya’nın en iyi komedi animesi falan değil, Saiki’ye daha fazla gülmüştüm ama bunu da aşırı seviyorum. Anime beni aşırı mutlu etmişti ve içine çekmişti bitirince ise boşluğa düştüm. Kesinlikle izleyin zaten çerezlik. Bir başlıyorsunuz, baktınız hemen bitiyor.

Arkadaşlar hala izlemekte tereddüt mü ediyorsunuz? Size şöyle anlatayım bir günde üst üste tüm bölümleri bitirdim. Her bölümde gülmekten çene kaslarım ağrıdı ve bir gündür boğazım ağrıyor. Sanırım daha fazla bir şey dememe gerek yoktur.

Çok uzun süredir anime izliyorum. İzlerken her dakika güldüğüm tek anime.

Grand Blue BİLGİLER
MAL Puanı: 8.43 / 10
İngilizce İsmi: Grand Blue Dreaming
Tür: Yaşamdan Kesitler, Seinen, Komedi
Çıkış Tarihi: 2018
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Grand Blue Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Grand Blue''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...