No Game No Life | Türkçe Altyazılı İndir


No Game No Life KONUSU: 
No Game No Life - Kız ve erkek kardeş olan Sora ve Shiro, oyun dünyasında ün yapmış ve ünleri internette yayılmış, evlerinden hiç çıkmayan iki parlak NEET’tir (Ç.N. Animenin başında NEET tanımlanacaktır, Türkçesi işsiz güçsüz demek ama animede NEET olarak kalacaktır). Hikaye, gerçek hayatı da başka bir berbat oyun olarak gören bu iki kardeş etrafında şekilleniyor. Bir gün “Tanrı” adında bir kişi tarafından alternatif bir dünyaya çağırılırlar. Burada Tanrı, bütün savaşları yasaklamıştır ve “her şeyin oyunlarla karara bağlanacağı” bir dünya yaratmıştır, hatta ülke sınırlarının bile. İnsanlık, diğer ırklar tarafından arta kalan şehirlere doğru geri püskürtülmüştür. Acaba hiçbir işe yaramaz Sora ve Shiro, bu alternatif dünyada “insanlığın kurtarıcısı” olabilecekler mi?

Anime Sevenler'in Yorumları
Anime gerçekten muhteşemdi, insanın izledikçe izleyesi geliyor. Her bölümde izlerken ağzım açık kaldı. Hikayesi de çok farklıydı keşke daha önce izlemiş olsaydım. Kesinlikle izlenmesi gereken bir anime.

Baştan söylemeliyim ecchi var diye izlemem diyorsanız çok şey kaybedersiniz. Kesinlikle sadece ecchi kısmını ön plana çıkarıp konusunu unutan animelerden biri değil, o kadar güzel zeka oyunları var ki bölümleri geçtikçe ekrana daha çok kitleniyorsunuz.

Çok güzel bir animeydi ben çok sevdim. Ana karakterlerimiz oyun tanrısı tarafından başka bir dünyaya getiriliyor. Hikayesi çok güzeldi aynı şekilde karakterlerin çizimleri güzel olmuş. Müzikleri ise mükemmel ötesiydi. Hemen izlemeye başlayın, beklediğinizden çok daha iyi çıkacak.

No Game No Life BİLGİLER
MAL Puanı: 8.13 / 10
İngilizce İsmi: No Game, No Life
Tür: Fantastik, Macera, Doğaüstü Güçler, Komedi, Ecchi
Çıkış Tarihi: 2014
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 23 dk.
Altyazı: Türkçe

No Game No Life Türkçe Altyazılı İNDİR

[''No Game No Life''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...