Youjo Senki | Türkçe Altyazılı İndir


Youjo Senki KONUSU: 
Youjo Senki - Savaşın ön saflarında yer alan küçük bir kız. Sarı saçları, mavi gözleri, bembeyaz teni ve peltek diliyle orduya komuta ediyor. Fakat aslında o, kendisine Tanrı diyen gizemli bir varlığı öfkelendirdiği için yeniden küçük bir kız olarak doğan Japonya'nın en ünlü iş adamlarından biri. Kendi kariyerine her şeyden daha çok önem veren bu küçük kız, imparatorluk ordusunun büyücüleri arasındaki en tehlikeli varlık haline gelecektir.

Anime Sevenler'in Yorumları
Tek kelime ile enfes bir animeydi. Şu ana kadar gördüğüm en iyi ana karakterlerden birisiydi. Çizimleri baya iyi, konusu mükemmel, kesinlikle izlemeniz gereken bir anime. Sadece ana karakteri için bile izlenebilecek bir animedir.

Animenin ana karakteri ve konusu çok kaliteli izledikçe daha çok izleyesiniz geliyor. Eğer kararsız kaldıysanız bence düşünmeden izleyin.

Klişe isekai animelerinden sonra ilaç gibi geldi. Ana karakterin psikopatlığı da ayrı bir tatlıydı, müzikleri ve kullandıkları yerler güzeldi. Savaş sahneleri baya tatmin edici ve animasyonları da güzel, izlemenizi tavsiye ederim.

Youjo Senki BİLGİLER
MAL Puanı: 7.97 / 10
İngilizce İsmi: Saga of Tanya the Evil
Tür: Büyü, Askeri
Çıkış Tarihi: 2017
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Youjo Senki Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Youjo Senki''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...