Amagami SS | Türkçe Altyazılı İndir


Amagami SS KONUSU: 
Amagami SS - İki yıl önce, Tachibana Junichi'nin kalbi buluşmaya gelmeyen bir kız tarafından Noel Arifesi'nde kırıldı. Lise ikinci sınıf öğrencisi olan Junichi, şu sıralar günlerini planeteryum dolabının içinde durarak, okula giderek ve arkadaşları Tanamaci Kaoru ve Umehara Masayoshi ile takılarak geçiriyor.
Okulun en güzel kızlarından biriyle karşılaşma şansından sonra, üçüncü sınıf öğrencisi Morishima Haruka, Junichi kendini onunla zaman geçirirken, kitaplarını taşırken yada kızın atlayışını sırtında hissederken ve kız jokeymiş o da onun atıymış gibi davranırken buldu. Çok geçmeden, Junichi romantik bir şekilde Haruka ile ilgilenir oldu, beraberinde...
Amagami SS altı farklı kadının eşlik ettiği bir PS2 oyununa dayanır. Animenin hikayesi her kadın kahramanın ayrı bakış açılarıyla çekilecek çok sonlu bir şekilde ilerleyecektir. Her kadın kahraman kendilerine has bitiş kısmı şarkısını söyleyecektir.

Anime Sevenler'in Yorumları
Çok güzeldi. Romantizm arayanlar için gayet tatmin edici bir anime. Morishima Haruka açık ara favorim :)

Gayet güzeldi slice of life sevmezdim ama bunu izlerken hiç sıkmadı.

İlk sekiz bölüm tam anlamıyla şaheser ve o bölümler bile animenin devamını izlettiriyor. Diğer bölümlerde iyi ama benim için ilk sekiz bölüm çok daha iyi. Her kızla ayrı romantizm ve güzel bir aşk hikayesi dönüyor hepsinden memnun kaldım özellikle Morishima-senpai ve Kaoru biraz farklı yani bana göre, nedense animenin biraz fazla etkisinde kaldım ve sanki ilk sekiz bölüm beni büyüledi. Bunu ciddi anlamda söylüyorum cidden animenin ilk openingi yani "I love" gerçekten bağımlılık yapabilir çünkü usanmadan bıkmadan evde okulda her yerde dinliyorum artık biri kurtarsın beni :'( Eğer planınızın olmadığı bir yılbaşı akşamı izlerseniz anime daha da mükemmel bir hale geliyor kesinlikle tavsiye ederim.

Amagami SS BİLGİLER
MAL Puanı: 7.40 / 10
İngilizce İsmi: Amagami SS
Tür: Romantizm, Okul, Yaşamdan Kesitler, Komedi
Çıkış Tarihi: 2010
Bölüm Sayısı: 26
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Amagami SS Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Amagami SS''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...