Enen no Shouboutai | Türkçe Altyazılı İndir


Enen no Shouboutai KONUSU: 
Enen no Shouboutai - Tokyo'da güneş çağının 198'nci yılında özel itfaiye ekipleri insanların kendiliğinden yanarak Infernolara dönüştüğü "Infernal” olarak adlandırılan durumla savaşmaktadır. Infernal ilk nesillerde sıradan yanma vakalarıyken ilerleyen nesiller insan formunu korurken alevleri kontrol edebilmeye başlamıştır. Ayağını istediği gibi ateşleyebilen Şeytan'ın Ayak İzi lakaplı Shinra Kusakabe karşılaştığı tüm Infernal olaylarını söndürmeye çalışmaktadır ve bu uğraşı sırasında diğer alev yönetenlerin oluşturduğu Özel İtfaiye Şirketi 8'e katılır. Infernal yaratan bir grubun ortaya çıkmasıyla, Shira 12 yıl önce ailesinin ölümüne neden olan gizemli yangının üzerindeki sır perdesini aralamaya başlar.

Anime Sevenler'in Yorumları
Uzun zamandır izlemek için erteliyordum ama izledikten sonra ertelediğime pişman oldum aşırı güzel izleyin.

Bence güzel bir animeydi shounen seven biriyseniz kesin seversiniz. Karakter tasarımları çok hoş arada fan service yerleri var ben böyle şeylerden rahatsız olmadığım için güzel buldum ayrıca animenin kendince bir komedisi var. Bence izlemeye kesinlikle değer ama normal shounenlerden aldığım hissi alamadım neden bilmiyorum ama arada bırakmayı düşünüp zorla izlediğim bir kaç bölüm oldu ama sonradan olaylar gayet güzel gelişti bir şans verin.

Animenin neredeyse hiçbir özel yanı yok sadece özel gibi gösterilmeye çalışılmış. Karakterlerin çoğuna espri yapılabilecek bir özellik verip bak bak ne kadar da farklı kişilikleri var dedirtilmeye çalışılmış. Kurgu ve hikaye işlenişi tamamen ana karakterin gelip "Ben kahraman olacam!" demesi için gelişen inandırıcılığı ve tatmin ediciliği olmayan olaylardan oluşuyor. Aksiyon sahneleri de övüldüğünün aksine aşırı derecede idare ederdi daha iyi aksiyon sahneleri olan bir sürü anime var. Mizah sahnelerinin yarısı diyebileceğim kadar olan kısmı komik değildi ama diğer yarısı da gerçekten komikti zaten bu çoğu shounende böyledir. Kadın karakterlerin neredeyse hepsi kurtarılmaya muhtaç ve güçsüz olarak gösterilmiş bu çok rahatsız edici, illa ki böyle şeyleri görüp seven de vardır o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Tamaki'yle ilgili de yorum yapmayacağım çünkü defalarca "Fan Service" kelimesini yazmanın bir mantığı olmadığını düşünüyorum, zaten sorun karakterin fan service için kullanılması değildi fan serviceten başka bir şey için kullanılmamasıydı. Yine de Arthur'un olduğu sahneler tek başına animeyi izlenebilir yapmaya yetiyor. İzleyecek bir şeyiniz kalmadıysa izleyin.

Enen no Shouboutai BİLGİLER
MAL Puanı: 7.68 / 10
İngilizce İsmi: Fire Force
Tür: Aksiyon, Shounen, Doğaüstü Güçler
Çıkış Tarihi: 2019
Bölüm Sayısı: 24
Süre: Bölüm Başı 23 dk.
Altyazı: Türkçe

Enen no Shouboutai Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Enen no Shouboutai''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...