Hataraku Maou-sama! | Türkçe Altyazılı İndir


Hataraku Maou-sama! KONUSU: 
Hataraku Maou-sama! - Şeytan Kral Sadao, Kahraman Emilia tarafından kötü bir şekilde yenildikten sonra diğer dünyaya bir başka değişle modern Tokyo'ya gitmeye zorlanmıştır. Şeytan kralın sahip olduğu tek şey dünyayı fethetmek için gerekli yeteneklerdir. Yani şu anki durumda tamamen işe yaramaz gereksiz yetenekler... Bu yüzden yarı zamanlı olarak çalışıp kendi hayatını sürdürmek zorundadır.

Anime Sevenler'in Yorumları
Öncelikle konu bakımından güzel bir anıme. Farklı dünyada zalim acımasız olarak düşünülen bir şeytan kralın günümüzde nasıl değişebileceğini ve günümüz şartlarında neler yapabileceğini anlatan bir anime. İzlerken sıkılmadım, çizimlere gelecek olursak ise güzel çizimleri vardı, özen gösterilmiş olduğu izlerken belli oluyor. Komedisi ne azdı ne de sizi sıkacak kadar çoktu tam tadındaydı. Dövüş sahneleri ise çoğu animenin aksine uzun ve sürükleyici değildi. Kısacası izlemenizi tavsiye ederim ama izlerken popüler animelerdeki karakterler gibi şeytan kralsa gücüyle herkesi dövsün sürekli aksiyon peşinde koşsun beklentilerine girmeyin.

Mutlaka izlemeye başlayın, kesinlikle yorumlara bakıp animeye önyargılı yaklaşmayın. Hikayesini okuduğumda ilgimi çekti ama bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Her bölüm yüzünüzde bir gülümseme ile izleyebilirsiniz.

Tam olarak çerezlik bir animeydi. Konu ve işleniş olarak hiçbir beklentisi olmayan beni oldukça tatmin etti. Bence boş zaman doldurmak için izlenebilir.

Hataraku Maou-sama! BİLGİLER
MAL Puanı: 7.79 / 10
İngilizce İsmi: The Devil is a Part-Timer!
Tür: Fantastik, Romantizm, Shounen, Komedi, Şeytanlar
Çıkış Tarihi: 2013
Bölüm Sayısı: 13
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Hataraku Maou-sama! Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Hataraku Maou-sama!''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...