Noragami | Türkçe Altyazılı İndir


Noragami KONUSU: 
Noragami - Bu diyar ve diğer diyar arasındaki sınırda 8 milyon tanrı, tanrılara hizmet eden ölü ruh ve yardımcı diğer ruhlar insanların işlerine karışmaktadır. Tatlı bir orta okul öğrencisi olan ''Hiyori Iki'' sınıf arkadaşlarının zorbalıklarına katlanmaktadır ve dinlenme odasına gidip tek başına ağlamaktadır. Tuvaletin duvarına karalanmış olan bir telefon numarası ve '' senin sorunlarını çözeceğim'' şeklinde mesaj görür. Numarayı aradıktan, Karşısına mayo giymiş evsiz kendine tanrı diyen bir çocuk çıkar. Yato isimli bu çocuk, kaba, huysuz, tembel, ve kimsenin isteklerini asla dinlememektedir. Fakat elinde tanrı olabilecek güç vardır ve kimse bunu bilmemektedir.

Anime Sevenler'in Yorumları
Çok önceden izlemiştim ama izleyecekler için tekrardan yorum yapma gereği duydum. İlk olarak animeyi beğendiğimi söylemeliyim. Gerek karakterleri ve değişik havasıyla insanı kendine çeken bir anime. Yato zaten geçimini sağlamak için beş kuruşa iş yapıyor. Benim önerim izlemeden geçmemeniz zaten bu anime her yerde karşınıza çıkacaktır o yüzden spoiler yemeden izleyip bitirmek en iyi tercih olur.

Birkaç kere yeniden izlediğim ve her şeyiyle insanı tatmin eden bir anime. İzlerken size bir çok duyguyu bir arada yaşatıyor ayrıca müzikleri de çok kaliteliydi. Karakterleri ise vıcık vıcık değil, hepsinin ayrı karizması var.

Nasıl olur da daha önce izlemedim, erteleyen falan varsa sakın öyle bir yanlış yapmasın ve hemen izlemeye başlasın. Cidden mükemmel ötesi bir anime.

Noragami BİLGİLER
MAL Puanı: 7.98 / 10
İngilizce İsmi: Noragami
Tür: Aksiyon, Shounen, Macera, Doğaüstü Güçler
Çıkış Tarihi: 2014
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Noragami Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Noragami''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...