Runway de Waratte | Türkçe Altyazılı İndir


Runway de Waratte KONUSU: 
Runway de Waratte - Chiyuki Fujito'nun bir hayali vardır: Paris Collection modellerinden biri olmak. Tek engel ise; onun fazlasıyla kısa olmasıdır. Çevresindeki herkes sürekli kısalığını hatırlatsa da, o bu hayalinden vazgeçecek değildir. Fakir bir aileden gelen sınıf arkadaşı Ikuto Tsumura'nın da bir hayali vardır, moda tasarımcısı olmak. Bir gün Chiyuki, Ikuto'nun 'muhtemelen imkansız' diye hayallerinden vazgeçmesinin ne kadar saçma olduğunu fark etmesini sağlar. Bu hikaye, tüm engellere rağmen yürekten inanarak, hayallerinin peşinden koşan iki arkadaşın hikayesidir.

Anime Sevenler'in Yorumları
Güzel sayılabilecek bir animeydi. Konusu da fena sayılmaz izlerken sıkılmıyorsunuz. Çerezlik olarak izlenebilecek bir anime.

Şimdiye kadar ilk defa modacılık ile alakalı bir anime görüyorum. Buna benzer bir anime daha önce izlememiştim. Bu açıdan eşsiz sayılabilir. Ayrıca shounen kategorisi ögeleri kapsamında mücadele etmek, hayal kurmak, hedef koymak gibi unsurlar da mevcut. Bu tarz unsurları içeren animelerin yalnızca giysi tasarımı ve biraz da modellik üzerine kurulu olan versiyonu işte. Modellik olarak biraz diye bir tabir kullandım çünkü erkek ana karakterin hikayesi tasarımcılık olarak daha ön planda gibi durduğu için bence kız ana karakterin modellik hayali ve uğraşı diğerininkine nazaran daha gölgede kalmış. Bunun haricinde, erkek ana karakterin çizimini beğenmemekle birlikte kız ana karakterin çizimini beğensem de karakter yapısını pek sevemedim. Ayrıca finali de tam olarak tatmin edici değildi. Çünkü yan karakterlerin biraz fazla öne çıktığını düşünüyorum. Halbuki anime boyunca en çok çabalıyor gibi görünen kişi ana karakterdi. Her ne kadar bu ana karakter ile alakalı durumlar fazla dramatize edilmeye çalışılsa da ve bazen de kasıntı gibi dursa da görmeyi beklediğim sonuçlar bunlar değildi. Neyse yine de izlemesi oldukça güzeldi tavsiye ederim.

Bu tarz animeleri pek sevmesem de bu anime için bir şaheser diyebilirim.

Runway de Waratte BİLGİLER
MAL Puanı: 7.60 / 10
İngilizce İsmi: Smile Down the Runway
Tür: Okul, Shounen, Yaşamdan Kesitler, Dram
Çıkış Tarihi: 2020
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Runway de Waratte Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Runway de Waratte''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...