Shigatsu wa Kimi no Uso | Türkçe Altyazılı İndir


Shigatsu wa Kimi no Uso KONUSU: 
Shigatsu wa Kimi no Uso - Piano dahisi Arima Kousei, çocuk müzisyenler yarışmasını kazandıktan sonra herkes onun adını öğrenmiştir. Fakat; ona en çok destek veren annesinin ölümünden sonra zihinsel ve duygusal bir çöküş yaşayan Kousei, artık kendi piyanosunun sesini bile duyamaz olmuştur. Bu olayın üstünden iki sene geçtikten sonra bile, piyanoya dokunamayan Kousei, bütün yaşamını böyle gideceğini düşünürken tanıştığı bir kız her şeyi değiştirecektir. Başına buyruk bir kemancı olan Miyazono Kaori, Kousei’nin müzik hayatına geri dönmesine yardım eder ve onu alışık olmadığı bir stilin içine sürükleyerek yeni şeyler keşfetmesini sağlar. Hikâyemiz, ikilinin ve arkadaşlarının müzik ile yaşadıkları maceraları konu alıyor. Aynı adlı mangasından uyarlanmıştır.

Anime Sevenler'in Yorumları
Animenin başından itibaren dramı sonuna kadar hissediyorsunuz. Belli bir bölümden sonra nasıl bir son ile karşılaşacağınızı bile bile izlemeye devam ediyor ve aksi olmasını umuyorsunuz. İzlerken çok acı çektim. Son bölümde iyice komaya girdim. Çizimlerinden tutun karakterleri, müzikleri, konusu her anlamda süperdi. Animenin sonunda ise boğazınızda düğüm içinizde acı ile boş boş etrafınıza bakıp ben ne yaptım diyorsunuz. Dram ve romantizm türü seviyorsanız tereddüt etmeden izleyin!

Arkadaşlar bu animeyi izledikten sonra bünyemde şartlı refleks oluştu ne zaman bir anime görsem komedi de olsa hüzün efkar basıyor. Anime de dram çok fazla eğer drama dayanabilirseniz izleyin büyük ihtimal gelmiş geçmiş en iyi dram animesi olabilir. Bu arada yorum yapayım diye geldim yine üstüme bir öküz oturmuş gibi oldu.

Olayların işlenişi ve hikayenin saflığı insana garip duygular hissettiriyor. Anime boyunca hep bir tedirginlik söz konusu ama bunu kız karakterimizin yüzündeki gülümseme ve pembe kiraz ağaçlarının ışıldamasıyla bastırılıyor. Çizimler ve renkler güzel kullanılmış. Özellikle yüzlerinden akan terler ve parıldaması karakterlerin içinde bulunduğu atmosferin daha iyi aktarılmasını sağlıyor. Müzikler ise son darbeyi vuruyor ve kendinizi gözyaşlarınıza engel olamadığınız bir dramanın içinde buluyorsunuz. Benzeri olmayan şaheserler arasındadır.

Shigatsu wa Kimi no Uso BİLGİLER
MAL Puanı: 8.82 / 10
İngilizce İsmi: Your Lie in April
Tür: Müzik, Romantizm, Okul, Shounen, Dram
Çıkış Tarihi: 2014
Bölüm Sayısı: 22
Süre: Bölüm Başı 22 dk.
Altyazı: Türkçe

Shigatsu wa Kimi no Uso Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Shigatsu wa Kimi no Uso''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...