Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge | Türkçe Altyazılı İndir


Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge KONUSU: 
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge - Uykulu gözlerle dirseğine yaslanan ve iç çeken. Tanaka-kun, aslında bir şeyler için uğraşmaz ama yine de sevilir. Bu rahat gençlik komedisi, Tanaka-kun ve onu yalnız bırakamayan sessiz Oota ile ilgilidir.

Anime Sevenler'in Yorumları
Kendinizi animenin içinde hissettirecek kadar üst düzeyde tembellik içerir. Bazı yerlerde çizimlerin tatlılığına kapılıyorsunuz, bazı yerlerde ise gülmekten kendinizi alamıyorsunuz. Akşamları izlemenizi öneririm.

Bu da çilekli süt tadında bir anime. Herhalde hayatımda izlerken en çok güldüğüm anime olabilir. Türlerini çok iyi yansıtıyor. Başlarken biraz tuhafınıza gidiyor çünkü anime de belli bir konu yok ama bir süre sonra doğru düzgün konusu bile bulunmayan bu animenin sizi nasıl kendine bağımlı ettiğine şaşırıyorsunuz. Karakterleri, müzikleri, çizimleri kısacası her şeyi ile birbirine bağlı ve uyumlu. Bir de şunu söylemek istiyorum ki animeye nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Çok fazla uzatmayacağım eğer bu türleri seviyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle huzur kelimesinin anime hali, izleyin ve rahatlayın.

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge BİLGİLER
MAL Puanı: 7.86 / 10
İngilizce İsmi: Tanaka-kun is Always Listless
Tür: Okul, Yaşamdan Kesitler, Komedi
Çıkış Tarihi: 2016
Bölüm Sayısı: 12
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...